Latest updates

Check the Important info page for latest updates! (4 April 2024)

Tuesday, July 29, 2008

Ce cauta Aerostar in Liga a III-a?

Surprinzator, cei de la Aerostar Bacau apar atat in Liga a II-a, seria I (sub numele FC AEROSTAR 2008 BACĂU) cat si in Liga a III-a, seria I (CS Aerostar Bacău). Daca intr-adevar cei de la Lotus Felix le-au cesionat dreptul de participare in Liga a II-a, iar Lotus a preferat sa nu se inscrie in Liga a III-a, atunci Marmatia Sighetu Marmatiei (prima dintre echipele retrogradate de pe locul 15) ar trebui sa revina in Liga a III-a.

About me:

Christian, husband, father x 3, programmer, Romanian. Started the blog in March 2007. Quit in April 2018. You can find me on LinkedIn.

1 comment:

  1. Am vazut acum programul ligii 2 pe www.sport365.ro. Este incredibil ca, dupa aceasta impartire injusta, FRF mai face gafe inimaginabile si la nivelul programului!! Cum e posibil ca 2 sau mai multe echipe din acelasi oras sa joace deodata acasa sau in deplasare? Credeam ca e o regula elementara ca, daca ai 2 sau mai multe echipe din acelasi oras, sa joace alternativ pe teren propriu. Exemplu: in seria 1 echipele bucurestene si cele ploiestene, in seria 2 echipele aradene, care joaca in anumite etape toate pe teren propriu! E inadmisibil.

    ReplyDelete