Latest updates

Check the Important info page for latest updates! (4 April 2024)

Monday, May 12, 2008

Programul jocurilor de baraj pentru Liga a II-a si a III-a

Turneele de baraj pentru Liga a II-a

Turneele de baraj se vor organiza pe stadionul "Poiana" din Câmpina (organizator: AJF Prahova) - echipele clasate pe locul 2 în seriile 1, a 2-a şi a 3-a şi pe stadionul "Unirea" din Alba Iulia (organizator: AJF Alba) - echipele clasate pe locul 2 în seriile a 4-a, a 5-a şi a 6-a.

Jocurile vor avea loc după sistemul 1-3, 3-2, 1-2 şi, respectiv, 4-6, 6-5, 4-5 (este vorba despre ordinea meciurilor, cifrele corespunzând fiecărei serii), în zilele de 23, 27 şi 30 mai a.c., de la ora 17.30.

În cazul în care, după cele 90 de minute de joc, rezultatul va fi egal, se va proceda la executarea a câte cinci lovituri de departajare, de către fiecare echipă, în mod alternativ. Dacă cele două echipe au executat câte cinci lovituri şi au înscris acelaşi număr de goluri sau nu au înscris niciunul, executarea loviturilor va continua în aceeaşi ordine până când una dintre echipe va înscrie cu un gol mai mult decţât cealaltă din acelaşi număr de lovituri. Procedura aplicabilă în cazul loviturilor de departajare este cea prevăzută de Legile Jocului.

Va promova în Liga a II-a echipa care, după desfăşurarea tuturor jocurilor din turneul de baraj, a acumulat cel mai mare număr de puncte. În cazul în care, după desfăşurarea celor trei jocuri, două sau toate cele trei echipe se vor afla la egalitate de puncte, pentru departajarea lor se vor aplica, în ordine, următoarele criterii:

a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocul direct
b) golaverajul mai bun (diferenţa dintre golurile marcate şi cele primite în jocurile de baraj)
c) numărul mai mare de goluri marcate în jocurile de baraj
d) departajarea prin lovituri de pedeapsă, iar în cazul în care egalitatea va persista, se va lua în calcul numărul mai mare de goluri marcate din loviturile de departajare

Jocurile de baraj pentru Liga a III-a

Partidele se desfăşoară într-o singură manşă, pe terenuri neutre, la data de 31 mai a.c., ora 17.30.

Iată şi programul jocurilor (între echipele calificate din judeţele respective), între paranteze fiind trecute Asociaţiile Judeţene de Fotbal organizatoare, acestea urmând să stabilească, în colaborare cu FRF-Direcţia Competiţii, stadioanele pe care se vor desfăşura jocurile:

Constanţa - Ilfov (Călăraşi)
Buzău - Bucureşti (Prahova)
Galaţi - Tulcea (Brăila)
Brăila - Ialomiţa (Buzău)
Sibiu - Braşov (Mureş)
Bacău - Neamţ (Iaşi)
Botoşani - Iaşi (Neamţ)
Suceava - Mureş (Bistriţa-Năsăud)
Dâmboviţa - Argeş (Teleorman)
Giurgiu - Teleorman (Dâmboviţa)
Vâlcea - Gorj (Dolj)
Dolj - Olt (Vâlcea)
Bihor - Satu Mare (Sălaj)
Sălaj - Maramureş (Cluj)
Cluj - Bistriţa-Năsăud (Maramureş)
Alba - Arad (Bihor)
Harghita - Covasna (Bacău)
Hunedoara - Mehedinţi (Gorj)
Timiş - Caraş Severin (Hunedoara)
Prahova - Călăraşi (Ilfov)
Vrancea - Vaslui (Galaţi)

Sursa: FRF.

In functie de cat de repede vor fi cunoscute rezultatele barajelor pentru Liga a III-a, voi publica posibila componenta a seriilor pentru sezonul 2008/2009. Evident, dupa 31 mai. In esaloanele inferioare lucrurile se misca mult mai incet. De trei zile caut rezultatele etapei 33 din Liga a III-a...

About me:

Christian, husband, father x 3, programmer, Romanian. Started the blog in March 2007. Quit in April 2018. You can find me on LinkedIn.

2 comments:

  1. foarte tare frate !!! Si eu sunt un d-asta cu statistici, doar ca eu ma bazez mai degraba pe istoria Ligii I, iar in viitor sper sa ajung si la istoria Ligilor 2 si 3, iar tu esti cu preezentul ligilor inferioare romanesti. Poate punem amandoi umarul si iese o treaba buna, ce zici ? Tu zici ce satuc mai promoveaza din Divizia F in Divizia E si eu zic cate echipe a avut satucul ala in istorie in Divizia C pe vremea cand aceasta era ca si Daciadele, cu vreo 12 serii fiecare de 18 echipe.

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca nu sunt singurul care e interesat de ligile inferioare. :)

    ReplyDelete